Учителски състав

Катя Стоянова
Начален учител

Катя има опит в преподаването както в България така и в Англия. Докато е живяла в Англия, Катя не само се е подготвяла за Cambridge Advance English Qualification, но и е преподавала на хора от различни възрастови групи. Катя е изклютелно енергичен и ентусиазиран човек, което със сигурност ще бъде вдъхновение за учениците, на които преподава.

Иванка Чечева
Начален учител

Иванка е завършила през 2009 бакалавърска степен по Английска филология в Пловдивски Университет "Паисий Хилендарски". Тя е квалифициран преподавател по английски език за всички училищни степени. Преподавала е английски език на деца между 3 и 8 годишна възраст. Ваня е щастлива сред децата и е много доволна да преподава в началното училище.
Диана Ангелова
Учител по информационни технологии

Диана е завършила Социална Педагогика в Софийски университет „Cв. Климент Охридски”, а преди това професионална гимназия със специалност Графичен Дизайн, Рисуване и Визуални изкуства. Adode Graphic Applications, Corel Draw и MS Office са само част от програмите, които тя владее. Диана има голямо желание да преподава информационни технологии на деца, както и да спомогне за свободното използване на компютрите от децата в различни сфери на живота.Антоанета Гълъбова
Преподавател по изобразително изкуство

Антоанета е завършила бакалавър и магистър в Национална Художествена Академия, София. Тя е художник - реставратор и учител по изобразително изкуство от първи до дванадесети клас в общообразователните и професионални училища. Ана има интересен опит като преподавател по оригами, калиграфия и комикси. Понастоящем е действащ художник-илюстратор и преподава изобразително изкуство и информационни технологии.

Майк Дойл
Преподавател по лего и роботика

Майк Дойл е родом от Великобритания и докато учителства, той преподава всички предмети за деца на възраст от 6 до 16 години. Неговите силни страни са в областта на технологиите и дизайна и използването на компютри в преподаването. В Англия Майк Дойл е участвал в своята общност вътре и извън училището. Той е бил училищен управител и е изкарал един мандат като кмет на град Скиптън. В България той прекарва времето си пишейки за науката на образованието и технологиите.
Записване онлайне-БюлетинКалендарПолезна информация
Copyright © 2020 ЧСУ "Константин-Кирил Философ".
Всички права запазени.